• Agnas Bros.

Live

Mornington Hotel Stockholm bjuder på jazz i loungen.
Några av Stockholms absoulut bästa grupper besöker oss. Alla konserter börjar 20.00. Fri entré
31/5 Agnas Bros.
Ûberbegåvade,kritikerrosade, prisbelönta och unga. De fyra bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max tillhör den nya, unga, svenska jazzgenerationen men har som kvartett redan spelat 13 år! Kvartetten har på senare år turnerat i Sverige och Tyskland. Man har spelat med bl.a. Nils Landgren och halva gruppen har även spelat med Pat Metheny! Hos oss presenterar bröderna sin nya skiva "Lycka till med musiken".

 Kasper Agnas – elgitarr Max Agnas – piano Mauritz Agnas – kontrabas Konrad Agnas – trummor
7/6 Denise Fontoura
Den brasilianska sångerskan Denise Fontoura har upprepade gånger dykt upp på svenska scener. Med Estland som bas har hon förgyllt Skandinavien med sina brasilianska toner och levererat en blandning av eget material och klassiska MPB favoriter. Hon har på senare år gjort lyckade samarbeten med Vilnius Jazz Orchestra, Estonian Police Orchestra och även nyligen släppt en EP. Räkna med sagolikt sväng!

Denise Fontoura – sång Arnold Rodriguez – piano Juan Patricio Mendoza – kontrabas Micke Nilsson - trummor

14/6 Lars Jansson & Erik Söderlind Quartet
Jazzprofessorn Lars Janssons piano i samklang med gitarrfantomen Erik Söderlind! Ett möte mellan två olika generationer som i musiken influerats av det svenska vemodet. Här lyfts musik som förenar, förnyar och hittar en balans mellan kollektivet och den totala individuella friheten att uttrycka en egen röst. Förstaklassig avslutning på Mornington LIVEs programserie.

Lars Jansson – piano Erik Söderlind – elgitarr Niklas Fernqvist  – kontrabas Paul Svanberg – trummor
    
BOKA BORD

BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa