MORNINGTON CITY SÖKER NYA MEDARBETARE!

Tre minuters promenad från Östermalmstorg i Stockholm ligger Mornington Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som varit familjeägt i tre generationer. Hos oss är vi anhängare av absolut gehör för våra gästers önskemål och en oändlig omsorg om detaljerna. I restaurangen kan du smaka korv som vi gjort själva, tryffel från Gotland och kryddor från örtträdgården på vår innergård. I rotisseriet grillas franska kycklingar som fått växa långsamt på sina gårdar. Många ekologiska viner och öl från lokala bryggerier. I samarbete med NK Bokhandel säljer vi litteratur från all världens topplistor och de bästa böckerna om Stockholm. Mornington Health Club - 400 kvm i två våningar inkl lån av träningskläder och vattenflaska - ingår för alla hotellgäster och hyser också en skara medlemmar från hotellets närområde. Morningtons engagerade och kunskapstörstande medarbetare är en viktig del av arbetet med att ständigt förbättra och utveckla Mornington Hotel.

NY ORGANISATION

Mornington Hotel har genomgått en stor och spännande omorganisation och vi vill ha kollegor som vill arbeta i en miljö som präglas av arbetsglädje, yrkesstolthet, teamwork, laganda och en vilja att alltid önska prestera, effektivisera och utveckla. En plats där alla arbetar med stor omsorg kring detaljer, kultur och elegans där vi levererar service i världsklass för att ge bästa möjliga konkurrenskraft.


TJÄNSTER

Projektsäljare till Mornington Longstay

PROJEKTSÄLJARE TILL MORNINGTON LONGSTAY

 
Mornington Bromma söker dig som tillsammans i ett högpresterande team, under 6 månader skall sälja in Morningtons nybyggda Longstaylägenheter i Bromma. Lägenheterna har snygg, modern design (tänk New York, industriromantik, Orientexpressen) med luftkonditionering, komplett, riktigt kök med ugn, fläkt, kyl/frys och micro – allt från Miele - helkalklat badrum med wc, dusch, handduksvärmare, fri wifi, inhägnade parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till boendet, tillgång till tvättstuga, restaurang, working lounge, aktiviteter och health club. Mornington Longstay ligger med ett utmärkt läge nära kommunikationer med bil, flyg, tvärbana/SL och flygbuss till Arlanda och Bromma.
 
Som projektsäljare för Mornington Longstay, kommer du att få en säljutbildning/säljintroduktion bekostad av Mornington. Du kommer att praktisera/introduceras på Mornington för att känna dig trygg i vad Mornington Longstay och Mornington Hotel erbjuder och du kommer att besöka konkurrenter och bekanta dig med närområdet. Allt för att du skall kunna göra ett så bra jobb som möjligt under din anställning/ditt projekt. 
 
Din arbetsdag består av telefonsamtal (uppringande) och besök/möten hos kund. Som projektsäljare får du en fräsch arbetsplats med jobbdator och mobil. Du har tillgång till poolbil och SL kort. Du får trevliga arbetskamrater, en bra arbetsplats och en aktiv, senior, säljcoach som följer och stöttar dig och teamet hela vägen genom projektet. Det här är en möjlighet för dig som vill skaffa dig en mycket bra merit och arbetslivserfarenhet som du kommer att ha stor nytta av både i din framtida yrkeskarriär och privat. Du har en fast månadslön där vi följer kollektivavtalet (Visita).
 
Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad men också van att jobba i team då det kommer att krävas att du och den arbetsgrupp som du kommer att ingå i, stöttar och pushar varandra. Det är en merit om du har någon form av idrotts/tävlingsbakgrund eller liknande där du har erfarenhet av att jobba mot mål, att planerar din tid och van vid att motivera dig själv och andra till prestation. Vi tror att du är ganska ung, men viktigast av allt är att du går in i detta till 100 %,  är driven, engagerad, äkta, ärlig, stolt, glad och har för avsikt att alltid vilja utvecklas och förbättra dig själv och ditt team/din arbetsplats.
 
Vi räknar med att starta upp med säljutbildning/introduktion måndagen den 3 september.
 
Din ansökan mailar du till Märit Andersson, Vice VD Mornington Hotel Group, e-mail: marit.andersson@mornington.se, mobil: 070-567 55 25. Varmt välkommen med din intresseanmälan/ansökan, vi ser alla fram emot att få jobba med Dig!

Tillbaka


BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa