Vi söker

Vi söker

Bokning /Floor Manager

Vi söker en kollega till tjänsten ”Bokning /Floor Manger”. Du kommer att jobba löpande med ankomstlistor, no show och bokning av hotellrum för i första hand grupper  –  hotellrum, konferens, restaurang, event  -  men också med enstaka bokningar via telefon och mail. 
 
Varje vecka följer du via telefonkontakt, upp alla avresta grupper, konferenser, restaurang och eventkunder genom vår NPS enkät.  Tillsammans med dina boknings/Floor Manager kollgegor svarar du på gästkommentarer på tripadvisor, bookings, etc. 
 
Bokningsjobbet varvas med att vara Floor Manager där du tillsammans med dina kollegor levererar service i världsklass genom alla de olika servicemöten som sker på hotellet, (in/utcheck) i restaurangen, i konferensen och i Health Club.  Din placering blir till största delen på Mornington Bromma. Arbetstiderna är oregelbundna, främst dagtid, men minst en kväll i veckan. Var tredje helg jobbar du i city eller i Bromma som i första hand Floor Manager men också med att styra upp bokningar/ankomstlistor för helgen.
 
Som person är du strukturerad och noggrann, tycker om att jobba i ett högt tempo, kan uttala dig väl i tal och skrift och älskar gästmöten. Du drivs av att prestera och att utveckla både dig själv och verksamheten. För att kunna göra ett riktigt bra jobb behöver du också ha ett stort intresse för mat, dryck och/eller träning, då merförsäljning är en viktig del av arbetsuppgifterna. Är detta du eller någon du känner? Ditt intresse visar du genom att  skicka några rader till Linda Jihde, Revenue Manager & ansvarig för Mornington bokning. 
E-mail: linda.jihde@mornington.se
 
Vi söker

Vi söker

Projektsäljare till Mornington Longstay

Mornington Bromma söker dig som tillsammans i ett högpresterande team, under 6 månader skall sälja in Morningtons nybyggda Longstaylägenheter i Bromma. Lägenheterna har snygg, modern design (tänk New York, industriromantik, Orientexpressen) med luftkonditionering, komplett, riktigt kök med ugn, fläkt, kyl/frys och micro – allt från Miele - helkalklat badrum med wc, dusch, handduksvärmare, fri wifi, inhägnade parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till boendet, tillgång till tvättstuga, restaurang, working lounge, aktiviteter och health club. Mornington Longstay ligger med ett utmärkt läge nära kommunikationer med bil, flyg, tvärbana/SL och flygbuss till Arlanda och Bromma.

Som projektsäljare för Mornington Longstay, kommer du att få en säljutbildning/säljintroduktion bekostad av Mornington. Du kommer att praktisera/introduceras på Mornington för att känna dig trygg i vad Mornington Longstay och Mornington Hotel erbjuder och du kommer att besöka konkurrenter och bekanta dig med närområdet. Allt för att du skall kunna göra ett så bra jobb som möjligt under din anställning/ditt projekt. 

Din arbetsdag består av telefonsamtal (uppringande) och besök/möten hos kund. Som projektsäljare får du en fräsch arbetsplats med jobbdator och mobil. Du har tillgång till poolbil och SL kort. Du får trevliga arbetskamrater, en bra arbetsplats och en aktiv, senior, säljcoach som följer och stöttar dig och teamet hela vägen genom projektet. Det här är en möjlighet för dig som vill skaffa dig en mycket bra merit och arbetslivserfarenhet som du kommer att ha stor nytta av både i din framtida yrkeskarriär och privat. Du har en fast månadslön där vi följer kollektivavtalet (Visita).

Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad men också van att jobba i team då det kommer att krävas att du och den arbetsgrupp som du kommer att ingå i, stöttar och pushar varandra. Det är en merit om du har någon form av idrotts/tävlingsbakgrund eller liknande där du har erfarenhet av att jobba mot mål, att planerar din tid och van vid att motivera dig själv och andra till prestation. Vi tror att du är ganska ung, men viktigast av allt är att du går in i detta till 100 %,  är driven, engagerad, äkta, ärlig, stolt, glad och har för avsikt att alltid vilja utvecklas och förbättra dig själv och ditt team/din arbetsplats.
Vi räknar med att starta upp med säljutbildning/introduktion måndagen den 3 september.
Din ansökan mailar du till Märit Andersson, Vice VD Mornington Hotel Group, e-mail: marit.andersson@mornington.se, mobil: 070-567 55 25.

Varmt välkommen med din intresseanmälan/ansökan, vi ser alla fram emot att få jobba med Dig!

 

BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa