EMILY McEWAN

Live

Mornington Hotel Stockholm bjuder på jazz i loungen.
Några av Stockholms absoulut bästa grupper besöker oss. Alla konserter börjar 20.00. Fri entré
7/10 EMILY McEWAN

Emily McEwan har med tydlig karaktär satt ett avtryck i den svenska vokaljazzen. Medverkat i en rad album under åren och släppt framför allt tre skivor i eget namn. Internationella jazzfestivaler och samarbeten inte minst med producent Rasmus Faber och Rafa Orchestra & Platina Jazz i Japan.

Emily McEwan - sång
Fredrik Hermansson - piano
Martin Höper - kontrabas
Sebastian Voegler – trummor

10/10 MIRIAM AÏDA

Miriam Aïda är mångsidig artist – färgstark, djärv och personlig. En vinnare som vrider och vänder på det välbekanta och skapar nya perspektiv för oss alla”. Så löd motiveringen då Miriam kammade hem priset för ”Årets Artist” på Folk & Världsmusikgalan. Nu på turné med sitt absoluta drömprojekt – Quatro Janelas En innerlig och energisk resa in i den afrobrasilianska musiken.

Miriam Aïda – sång
Mats Andersson – gitarr
Ola Bothzén – slagverk
Finn Björnulfson – slagverk

13/10 ANN KRISTIN HEDMARK

Ann Kristin Hedmark är en betydande del av den svenska jazzhistorien med mer än 40 år i yrket. Turnerat genom åren och hunnit spelat in hela 18 skivor i eget namn! En ständigt nyfiken och genreöverskridande sångerska med stark känsla för texternas innehåll.. Tillsammans med sina tre toppmusikanter levereras denna kväll en rad personliga klassiker..

Ann Kristin Hedmark – sång
Ann Blom – piano
Hasse Larsson – kontrabas
Jonas Backman – trummor

16/10 VIVIAN BUCZEK

Vivian Buczek är en av våra absolut främsta sångerskor som med enastående bredd och känsla kommit att nå både internationell och svensk framgång. En komplett röst som fritt och lekfullt rör sig i jazzens idiom. Denna kväll tillsammans med Martin Sjöstedts briljianta trio som levererar spår från Vivians fyra olika skivor.

Vivian Buczek – sång
Martin Stjöstedt – piano
Niklas Fernqvist – kontrabas
Daniel Fredriksson – trummor

    
BOKA BORD

BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa