MORNINGTON CITY SÖKER NYA MEDARBETARE!

Tre minuters promenad från Östermalmstorg i Stockholm ligger Mornington Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som varit familjeägt i tre generationer. Hos oss är vi anhängare av absolut gehör för våra gästers önskemål och en oändlig omsorg om detaljerna. I restaurangen kan du smaka korv som vi gjort själva, tryffel från Gotland och kryddor från örtträdgården på vår innergård. I rotisseriet grillas franska kycklingar som fått växa långsamt på sina gårdar. Många ekologiska viner och öl från lokala bryggerier. I samarbete med NK Bokhandel säljer vi litteratur från all världens topplistor och de bästa böckerna om Stockholm. Mornington Health Club - 400 kvm i två våningar inkl lån av träningskläder och vattenflaska - ingår för alla hotellgäster och hyser också en skara medlemmar från hotellets närområde. Morningtons engagerade och kunskapstörstande medarbetare är en viktig del av arbetet med att ständigt förbättra och utveckla Mornington Hotel.

NY ORGANISATION

Mornington Hotel har genomgått en stor och spännande omorganisation och vi vill ha kollegor som vill arbeta i en miljö som präglas av arbetsglädje, yrkesstolthet, teamwork, laganda och en vilja att alltid önska prestera, effektivisera och utveckla. En plats där alla arbetar med stor omsorg kring detaljer, kultur och elegans där vi levererar service i världsklass för att ge bästa möjliga konkurrenskraft.


TJÄNSTER

Floor manager assistant - Tillsvidareanställning

Vi söker nu en Floor Manager som är intresserade av mat, dryck, service och människor. Du får gärna ha ett intresse för musik, böcker, kultur, konst, design, resor och en fallenhet för att överraska våra gäster. Kanske är du sommelier, barista, ölkännare, tedrickare? Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för alla gästmöten på hotellet. Tillser att gästerna blir mötta, uppmärksammade, välkomnade och får den service de behöver (incheck, servering – frukost, lunch, brunch, café, afternoontea, middag - service/information/arrangemang, mornington shop/bokdisk, överraskningar, utcheck). Du har stora befogenheter och stort ansvar och du tycker det är spännande att ständigt vilja utvecklas, vara kunskapstörstande, vilja förbättra dig och vara med och bidra till att Mornington Hotel gör detsamma. Du får gärna vara krävande men du behöver också dela med dig av din energi och varje ny dag bestämma dig för att göra den till den bästa. Din närmaste chef är Guest Relation Manager vars ledarskap bedrivs mitt i verksamheten och dagligen coachar och deltar i arbetet med alla gästmöten.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen kontakta Silje: silje.soderberg@mornington.se

Tillbaka


BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa