MORNINGTON CITY SÖKER NYA MEDARBETARE!

Tre minuters promenad från Östermalmstorg i Stockholm ligger Mornington Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som varit familjeägt i tre generationer. Hos oss är vi anhängare av absolut gehör för våra gästers önskemål och en oändlig omsorg om detaljerna. I restaurangen kan du smaka korv som vi gjort själva, tryffel från Gotland och kryddor från örtträdgården på vår innergård. I rotisseriet grillas franska kycklingar som fått växa långsamt på sina gårdar. Många ekologiska viner och öl från lokala bryggerier. I samarbete med NK Bokhandel säljer vi litteratur från all världens topplistor och de bästa böckerna om Stockholm. Mornington Health Club - 400 kvm i två våningar inkl lån av träningskläder och vattenflaska - ingår för alla hotellgäster och hyser också en skara medlemmar från hotellets närområde. Morningtons engagerade och kunskapstörstande medarbetare är en viktig del av arbetet med att ständigt förbättra och utveckla Mornington Hotel.

NY ORGANISATION

Mornington Hotel har genomgått en stor och spännande omorganisation och vi vill ha kollegor som vill arbeta i en miljö som präglas av arbetsglädje, yrkesstolthet, teamwork, laganda och en vilja att alltid önska prestera, effektivisera och utveckla. En plats där alla arbetar med stor omsorg kring detaljer, kultur och elegans där vi levererar service i världsklass för att ge bästa möjliga konkurrenskraft.


TJÄNSTER

Floor manager assistant - Extra anställning

Vi behöver hjälp under våra gästtoppar som oftast äger rum kvällar mellan 16-21 och på helger då vi behöver hjälp i frukost och under brunch. Kanske pluggar du på högskola eller universitet och har möjlighet att med stor entusiasm hoppa in och hjälpa oss under våra mest intensiva timmar fyllda av spännande gästmöten. Din inställning och attityd, där du har ett stort intresse för människor och lärande, är viktigare än erfarenhet från hotell och restaurang. Självklart brinner du för service och är en glad och entusiasmerande person och kollega.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen kontakta Silje: silje.soderberg@mornington.se

Tillbaka


BOKA ONLINE

Ankomst
Avresa